dissabte, 5 de gener del 2013

Crònica de la II festa de nadal de l'Assemblea de Joves Vall de Pop


II FESTA DE NADAL DE L'ASSEMBLEA DE JOVES DE LA VALL DE POP



El Passat 28 de Desembre es va celebrar al Centre de Convivència de Parcent la segona festa de nadal de l'Assemblea de Joves de la Vall de Pop.
Enguany va contar amb moltes més activitats que l'any passat, ja que durant tot el dia els joves de la Vall de Pop van poder participar en un torneig de Cau, dinar Popular, concurs de trivial amb les preguntes de la Vall de Pop.

A l'hora de sopar el públic assistent va poder gaudir d'un sopar popular amb les típiques coques de la Vall de Pop.
Per acabar la nit vam poder gaudir de diferents propostes musicals d'arreu del país. Encetava la nit Tremp, grup gater que encisava al públic amb melodies grung-indie, una nova proposta que no fa més que demostrar la bona salut de la música en valencià.

Tot seguit vam tindre el plaer d'escoltar el debut als escenaris de Dos Gaviotes d'un Tir, un nou grup de rap format per Pinet de Malabarraka i Víctor de G90 Bolxevike. Després d'ells vam tindre una bona dosi de rap combatiu des de Petrer amb G90 Bolxevique.

Per acabar la nit vam tindre al punxa discs La Factoria.

Des de l'Assemblea de Joves de la Vall de Pop volem agrair l'assistència a totes aquelles persones que van vindre durant tot el dia i sobretot a Tremp, Dos Gaviotes d'un Tir i G90 Bolxevike per la col·laboració. Properament vos informarem de les noves activitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada