divendres, 30 de maig del 2014

Comunicat de l'AJVP després d'un temps d'inactivitat.

Després d'un temps d'inactivitat visible de l'Assemblea de Joves de la Vall de Pop, trobem adient fer un comunicat per fer balanç.
En primer lloc cal comunicar-vos que després d'un temps de lluites ja tenim la web de l'Oficina de Turisme de la Vall de Pop en valencià, una de les primeres reivindicacions de la nostra associació que es compleix. Tot i això seguirem lluitat per veure el valencià en tots els àmbits de la nostra vall, ja siga en cartells com en institucions.
També trobem important dir que el projecte amb què estàvem implicats, el Casal Popular de la Vall de Pop, s'ha enfonsat gràcies a l'actitud excessivament rígida dels dirigents del P.C.E.de les Marines, que des de les primeres reunions que vam fer van deixar-nos clar que el local de Parcent, (cedit per herència a ells però per a l'ús social de tots els joves del poble), havia de ser una seu local del seu partit, que cal dir que té una implantació nul·la tant a Parcent com a la resta de la Vall de Pop, negant-nos la nostra proposta de Casal Popular obert a tota la població. Les reunions van concloure amb l'expulsió de la nostra associació de l'espai per la via més dialogant possible: via wthatsapp del seu portaveu acusant-nos d'haver fet festes i d'haver deixat en estat d'abandonament el local. Les dues raons ens pareixen simples excuses, ja que és ben demostrable que mai hem fet cap de festa, qualsevol veí del carrer pot contrastar aquesta excusa i sobretot la segona excusa ens deixa completament perplexes. No entenem que ens acusen d'abandonar la casa quan som els únics que hem presentat un projecte per transformar eixe local en un casal obert a tot el poble i que no va ser contestat MAI pel col·lectiu P.C.E. De les Marines.
Així doncs l'Assemblea de Joves de la Vall de Pop, ha trobat adient fer aquest comunicat per deixar clar que tot i sense espais ni sense recursos, la nostra associació no cessa les seues activitats, les que ens han fet créixer i donar-nos a conèixer en una vall que moltes vegades oblidada pels governants.

Per això podeu seguir les nostres activitats a les xarxes socials:
TWITTER: @jovesvalldepop
FACEBOOK: Assemblea de Joves Vall de Pop.
BLOG: Jovesvalldepop.blogspot.com
GMAIL: ajvalldelpop@gmail.com

1 comentari:

  1. Supongo que estaréis en el registro de asociaciones juveniles establecidos como Persona Jurídica, mi consejo es que acudáis al Consejo de Juventud local, en el cual debéis o deberíais tener presencia asociativa, estableced vuestra sede fiscal y física en dicho Consejo Local en sustitución de la sede del PCE (un formulario del PROP), ya que las asociaciones juveniles locales (o con el ámbito de actuación en dicha localidad) tienen derecho a hacerlo según los estatutos de todos los CJL del país, si no hubiera CJL en ninguno de los pueblos de la Vall de Pop, podéis juntaros con el resto de asociaciones juveniles (desde clubes de ajedrez, pasando por Cruz Roja a juventudes de partidos) y solicitarlo al ayuntamiento competente (la legislación vigente garantiza ese derecho) y si no hubieran más asociaciones juveniles ni CJL, ya tenéis trabajo para hacer. En el caso de que no seáis una asociación formalmente establecida (los del PCE tendrían todo el derecho a tiraros) mi consejo es que rellenéis esto y os dejéis de chorradas, ya que como asociación tenéis derechos inconcebibles para la ciudadanía no activa: http://www.gva.es/va/inicio/procedimientos/pro_documentos?id_proc=83&id_page=&id_site=&id_caso=docs

    ResponElimina